IMKE DE BOER • MOLENBERG 10a • 9301 AS RODEN • TELEFOON (050) 501 02 06
FAX (050) 502 95 39 • (06) 27014022 • KINDERFYSIO.DE.BOER@HETNET.NL
PRAKTIJK VOOR KINDERFYSIOTHERAPIE

Voorstellen

In 1988 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben ik vrijwel meteen met kinderen gaan werken. Eerst in een particuliere praktijk in Duitsland en tot op heden parttime in het Martini- Ziekenhuis in Groningen. In 2003 ben ik tevens gestart met een eigen praktijk voor kinderfysiotherapie in Roden.

In het ziekenhuis werk ik intensief samen met de kinderartsen in de vorm van consulten en in het ontwikkelingsspreekuur, het downspreekuur en een spreekuur voor schedelvorm afwijkingen.
In het ontwikkelingsspreekuur worden veel te vroeg geboren - of in ontwikkeling bedreigde kinderen tot een leeftijd van 18 tot 24 maanden gevolgd. In het downspreekuur worden kinderen met het Syndroom van Down tot 8 jaar gevolgd.

In de afgelopen jaren heb ik mij via bijscholing gespecialiseerd in een aantal gebieden in de kinderfysiotherapie; zoals o.a.:(zie specialisatie)

 

Als kinderfysiotherapeut ben ik tevens geschoold in het afnemen van gestandaardiseerde tests, zoals AIMS, Movement-ABC 2, B.H.K., BSID-III, B.V.K. en PCM (bandje voor het meten van vormafwijkingen van de schedel)

Momenteel ben ik bezig met de Master studie voor kinderfysiotherapeuten.